Text Size

Mad opskrifter

PDFUdskrivEmail

Lidt godt til ganen der egner sig fortrinligt til mousserende vin.


Russisk-angement-ericsson-a_3Plinis ( aladuski ) m / lidt lækkert på:

Først laves Plinis eller købes, er som små pandekager, derefter koges nogle æg, skrælles et løg og sammen med søde majs fint hakkes det og det vendes i en let mayonnaise, hvorefter det fyldes på de små plinis ca. 1 cm fra kanten, derefter pyntes med rejer og laksekaviar.

Pindemad:

Firkantede små farin rugbrød m/ smør pålagt henholdsvis vind tørrede pølse (russisk el. fransk) og firkantede emmentaler ost, gennemstukket en spisepind.

 

Pandekager ( Blinchiki ):Russisk-angement-ericsson-a_1

Pandekagerne smøres med lidt smør, hvorefter den blendede vildlaks fra dåse, sammen med fint hakkede slikporer iblandes ganske lidt, let mayonnaise og røres sammen, hvorefter det hele smøres over hele pandekagen, som derefter rulles sammen.

Russisk omelet:

Russiske marinerede svampe hakkes i små stykker, fint hakket løg (bedst rå¸dløg), der steges på pande og efter nedkøling blandes sammen med de færdige kalkunterninger. Æggene sammen piskes sammen med lidt salt og pepper, hvorefter det hele blandes og laves færdig på en pande med smeltet smør og under tilpas varme og til sidst skæres ud i passende stykker og pyntes med grovt hakket purløg.

GOD APPETIT

Champagneprop